Loading... Please wait...

side nl payment

Onze Nieuwsbrief


R4 3DS

Om de R4 3DS kaart met succes te installeren, hebben gebruikers een USB-lezer en een MicroSD-kaart nodig. Vergeet niet om de officiële website op de doos te bezoeken. Echte R4 3DS kaarten worden gemaakt door r4i-sdhc.com.

  1. Download de nieuwste R4 3DS firmware van de officiële website of onze download pagina.

  2. Unzip de patch. Je ziet 4 bestanden: "moonmemo", "moonshl2", "R4iMenu" en "r4.dat “.

        * Bij Wood R4 voor R4i 3DS kaart, krijgt je 3 bestanden: "_rpg ", "_DS_MENU" en "WOODR4.NDS".

  3. Kopieer al deze bestanden naar de root directory (hoofdmap) van de MicroSD-kaart .

  4. Download een paar games of media bestanden en kopieer ze naar de root directory (hoofdmap) van de MicroSD-kaart.

Als je hiermee klaar bent, plaats dan de r4 met MicroSD-kaart in de 3DS console. Start nu met spelletjes spelen.

 

De R4 3DS voor de 3DS console werkt ook met de oudere DSi , DSi XL en DS consoles.

 

Dus wat onderscheidt de R4i van de R4 3DS?

Nou, de R4 3DS is ontworpen om te werken met de nieuwere 3DS console van Nintendo en als gevolg daarvan biedt het een verbeterde gebruikersinterface en snellere laadtijden.

Met ondersteuning voor een Micro SDHC geheugenkaart, net als de originele R4i, kun je met de R4 3DS uren van gegevens op slaan op een enkele geheugenchip, die gemakkelijk in je zak past (het heeft de grootte van een kleine munt).

Met de R4i SDHC 3DS kaart is het nog nooit zo eenvoudig geweest om jezelf te vermaken en het is de perfecte metgezel voor je 3DS of 3DS XL console. Het slot1 apparaat wordt geleverd met ondersteuning voor al je favoriete films, foto's, video's, muziek en zelfs ebooks kun je met je meenemen en lezen op de console.

 

Om te beginnen met het gebruik van de R4i moet je het aansluiten op jouw pc met de meegeleverde Micro SD/SDHC geheugenkaartlezer die netjes de geheugenkaart met de pc verbindt. Eenmaal aangesloten kun je dan gewoon de bestanden kiezen die je wenst mee te nemen op je 3DS en klik en sleep ze naar de geheugenkaart zelf.

Eenmaal op de geheugenkaart kun je deze in de R4i-SDHC 3DS steken die past in de sleuf 1 op de 3DS console, dit is waar in het verleden je spelcassettes in pasten.

Nadat je de R4 3DS hebt ingestoken selecteer je het in het menu en volg je de stappen op het scherm, het hele proces duurt een paar minuten en kan worden uitgevoerd door iedereen met een pc of laptop, of die toegang heeft tot een van deze items.